Fotbal : Otelul vrea sa-l repatrieze pe Cernat


Intră acum și în grupul de

Jucatorul lui Dinamo Kiev va intra în ultimele sase luni de contract cu echipa ucraineana în iarna si va putea semna cu orice echipa care si-l doreste. Formatia care l-a lansat în fotbalul mare pe Florin Cernat, Otelul Galati, se gândeste serios la posibilitatea de a-l oferta pe mijlocas.
„În iarna voi intra în ultimele sase luni de contract cu Kievul si voi putea semna cu oricine. Evident, îmi doresc sa revin în tara, deoarece am stat foarte multa vreme în strainatate. As fi mai aproape de sotie, de copil…. Pâna atunci mai este, si înca nu pot vorbi despre o viitoare destinatie”, a spus Cernat pentru cotidianul galatean Viata libera. Fostul jucator de la Otelul si Dinamo nu exclude o eventuala revenire la clubul de la malul Dunarii: „Ar putea fi o varianta, de ce nu? Otelul ramâne echipa la care m am lansat, aici as fi la mine acasa. Repet însa, n am nicio oferta si este prea devreme sa vorbim despre asa ceva”.

Marius Stan, seful galatenilor , confirma interesul echipei sale pentru fostul international. „Cum sa nu ni l dorim? Este un fotbalist foarte bun, a ajuns la o vârsta la care fotbalul nu mai are niciun secret. Asta nu înseamna si ca suntem aproape de a l readuce acasa. Vom vedea în ce masura va dori sa se întoarca la Otelul, apoi si Dinamo Kiev va avea unele pretentii daca va fi sa l luam la iarna. Înca este devreme pentru a discuta acest subiect”, a declarat directorul general al Otelului. Formatia pregatita de Petre Grigoras va trebui sa se bata pentru semnatura lui Cernat cu Steaua, Dinamo sau CFR Cluj, cele trei forte ale campionatului fiind si ele interesate de jucatorul lui Dinamo Kiev.


Intră acum și în grupul de