Scandal cu rromi la Spitalul Judetean


Intră acum și în grupul de

Un baietel în vârsta de 5 ani de etnie rroma a încetat din viata dupa ce a tras de o bara metalica, care a cazut si l-a lovit la cap. Minorul a fost transportat la Spitalul Judetean, unde a fost necesara interventia patrulelor de siguranta publica, întrucât aproximativ 100 de cetateni rromi au provocat un adevarat scandal pe motiv ca nu le este dat copilul decedat pentru a fi dus la domiciliu.

Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 14.30, am fost sesizati despre faptul ca un copil de etnie rroma a decedat în curtea parintilor din satul Hancea, comuna Veresti. Echipa operativa din cadrul Biroului Politiei Rurale Suceava s-a deplasat la fata locului, stabilind ca în jurul orei 14.00, minorul S.A. de 5 ani din localitatea Hancea, în timp ce se juca în curtea parintilor, supravegheat de acestia, a rasturnat o bara metalica aflata pe o masa, care a cazut peste el, l-a lovit la cap si în scurt timp a decedat.

Dupa efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei decesului, cazul va fi solutionat procedural. Dupa transportarea minorului la Spitalul Judetean, în acelasi loc s-au prezentat circa 100 cetateni de etnie rroma, care au provocat scandal pe motiv ca nu le este dat copilul decedat pentru a fi dus la domiciliu.

Au intervenit patrule de siguranta publica, precum si lucratori din cadrul D.P.I.R., care au restabilit ordinea. S-au dispus masuri adecvate pentru prevenirea unor evenimente negative.


Intră acum și în grupul de