Aflat sub influenta alcoolului, a accidentat mortal un batran


Intră acum și în grupul de

În timp ce conducea sub influenta bauturilor alcoolice, un tânar din comuna Botosana a accidentat mortal un barbat în vârsta de 88 de ani, care se deplasa pe mijlocul sensului de deplasare al autoturismului. Potrivit IPJ Suceava, joi seara, în jurul orei 20.20, pe D.J. 178 în localitatea Comanesti, P. GRIGORE de 24 ani din comuna Botosana, în timp ce conducea autoturismul marca „Dacia 1310”, a surprins si accidentat mortal pe O. GHEORGHE de 88 ani localnic, pieton care se deplasa pe mijlocul sensului de deplasare al autoturismului.

Initial, conducatorul auto a transportat victima la domiciliul unui cadru al Dispensarului Uman Comanesti, care a constatat decesul, dupa care a revenit la locul accidentului si a repus victima si autoturismul în  pozitia în care a ramas dupa impact.

P. GRIGORE nu purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de