Boc, Videanu si Flutur au lansat la Suceava programul de guvernare al PD-L


Intră acum și în grupul de

 „Floarea” nationala a PD-L a lansat duminica, la Suceava, componenta pe agricultura a programului de guvernare al partidului sub sloganul „Produse românesti-piete europene”. Vicepresedintele partidului, Gheorghe Flutur (care este liderul judetean ­al PD-L Suceava) a cerut înca de la bun început ca în final sa se mearga pâna acolo ca produsele românesti sa ajunga în cosul de cumparaturi al fiecarui european, acesta fiind de altfel visul liderului politic sucevean.

Cu ocazia lansarii acestui program, pe scena Casei Culturii din Suceava a fost organizata o micro-piata agroalimentara cu produse românesti, având ca fundal o piata similara europeana, printre cei care „vindeau” la tarabe fiind si fostul consilier al lui Gheorghe Flutur de la Ministerul Agriculturii, Matei Barbu, un simplu taran din sudul tarii. De altfel, ideea aceasta l-a surprins în totalitate pe liderul partidului, Emil Boc, care efectiv s-a aratat mai mult decât încântat de cele vazute pe scena Casei Culturii si a felicitat în mai multe rânduri organizatorii pentru conceptul pus în scena si pentru rezultatele foarte bune obtinute la alegerile locale din primavara acestui an.

În sala unde a avut loc lansarea proramului au fost prezente peste 1000 de persoane. Printre acestea au fost vazuti „la datorie” parlamentarii de Suceava ai partidului, candidatii pentru alegerile generale din toamna acestui an si sefii unor servicii descentralizate care sunt membri ai PD-L. Printre primarii democrat-liberali prezenti în sala a fost remarcat si „independentul” primar din Vicovu de Sus, Constantin Mutescu, îmbracat corespunzator în camasa portocalie.

       


Intră acum și în grupul de