Fotbal : Adrian Mutu: Francezii au o fantezie iesita din comun, sunt buni


Intră acum și în grupul de

Golgheterul echipei nationale, Adrian Mutu, considera remiza obtinuta contra Frantei un rezultat echitabil si considera ca este prea devreme pentru orice fel de calcule. Desi incomplet refacut, atacantul Fiorentinei promite ca în curând sa fie la capacitate maxima si sa aiba mai multe de oferit fanilor români.
„Se poate spune ca am jucat 30 de minute foarte bine, am dat doua goluri. S-a vazut o schimbare la echipa nationala, chiar daca am întâlnit un adversar mai bun. I-am enervat prea repede, se poate spune si asa, dar este important ca am dat doua goluri unei asemenea echipe.

Au o fantezie iesita din comun de la mijloc în sus, e un rezultat echitabil totusi. Daca marcam si golul trei le era mai greu sa revina. La faza dinainte de pauza mi-a venit mingea prea sus. Nu sunt foarte bine pregatit fizic, dar am dat totul si sper sa fiu suta la suta apt în curând”, a spus Mutu.

Decarul nationalei a declarat ca era normal sa fie schimbat si a adaugat ca nu e vremea calculelor: „I-am spus domnului Piturca sa ma scoata dupa minutul 70, pentru ca nu pot face fata ritmului. A fost infernal, ati vazut ca si eu si Petre am fost înlocuiti, pentru ca eram foarte obositi. Calculele le facem mai tîrziu, deocamdata e devreme sa ne gîndim la asa ceva”.


Intră acum și în grupul de