FOTO-VIDEO Numeroși suceveni au participat, în Parcul Central, la concertul de clopote și toacă. Copiii s-au jucat cu iepurași și au primit ouă roșii dintr-o mini caleașcă trasă de doi ponei


Intră acum și în grupul de

Numeroase persoane au participat, duminică, la prânz, în parcul central al municipiului Suceava, la un spectacol de Paști ce a inclus demonstrații de toacă, dar și cântece intepretate de coruri din județ.

Spectacolul a inclus tocașii de la Dumbrăveni și Rotunda, tocașii de la Bogdănești, tocașii de la Marginea, tocașii de la Mitocu Dragomirnei, Corul bărbătesc din Bosanci, Grupul vocal „Fiii Mitocului” din Mitocul Dragomirnei, Grupul vocal „Dor de la Humor”, Corul Parohiei și Ansamblul de copii și tineri „Balada Bucovinei” Suceava.

Pe ecranul amplasat în fața Palatului Administrativ au fost prezentate imagini cu obiceiuri pascale din Bucovina.

Copiii aflaţi în parc au fost mai mult atraşi de iepuri, miei sau iezi, dar și de o mini caleaşcă trasă de doi ponei, care transporta coșuri cu ouă roșii.

Prezent la această manifestare, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a împărțit ouă roșii copiilor prezenți.

Flutur a venit cu un coș cu ouă încondeiate, unul dintre acestea fiind cu sigla Centenarului Unirii Bucovinei cu Țara.

La acest spectacol de Paști a mai fost prezent primarul Sucevei, Ion Lungu, vicepreședintele CJ Suceava Gheorghe Niță, dar și directori de instituții care au ciocnit ouă roșii.(N.B.)


Intră acum și în grupul de