Țigări de contrabandă de 10.000 de euro abandonate în zona Izvoarele Sucevei de mai multe persoane care au fugit înapoi în Ucraina la vederea polițiștilor de frontieră


Intră acum și în grupul de

Țigări de contrabandă de circa 10.000 de euro au fost abandonate în zona de frontieră pe raza comunei Izvoarele Sucevei de persoane care au fugit în Ucraina când au văzut polițiștii de frontieră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, un echipaj din cadrul Sectorului PF Izvoarele Sucevei aflat, sâmbătă, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat către interior colete voluminoase.

Polițiștii au încercat să îi rețină pe aceștia,  moment în care bărbații au abandonat coletele și au fugit pe teritoriul statului vecin.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, iar în zonă au fost descoperite patru colete cu țigări cu 3.990 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 46.600 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate, a precizat sursa citată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de