Gheorghe Flutur, dorit ca ministru de Olteanu


Intră acum și în grupul de

 Vicepresedintele PD-L, Ioan Oltean (cândva responsabilul pe judetul Suceava al organizatei PD), a tinut sa spuna duminica, la momentul lansarii programului de guvernare a partidului, ca agricultorii se asteapta ca Gheorghe Flutur sa revina la Ministerul Agriculturii dupa ce PD-L va forma noul guvern. Olteanu a precizat ca a stat de vorba cu foarte multi fermieri din Bistrita care i-au spus ca de la revocarea lui Flutur din functia de ministru nu au mai fost sprijiniti si ca se asteapta ca acesta sa revina la cârma ministerului dupa alegerile din toamna.

Ioan Oltean a declarat, de pe scena unde la Suceava a fost amenajata o piata agroalimentara, ca încearca sa si-l imagineze pe premierul Calin Popescu Tariceanu vizitând o asemenea expozitie de produse agricole, dar ca nu poate sa si-l imagineze decât vizitând expozitii cu motociclete si masini scumpe. El a cerut membrilor PD-L sa nu lase ca programul lansat duminica sa ramâna doar o foaie de hârtie si ca este necesar ca partidul sa preia guvernarea pentru ca acest program sa fie pus în aplicare. Oltean a subliniat ca ceea ce a facut Gheorghe Flutur în judetul Suceava, prin îndepartarea PSD de la guvernarea locala si ceea ce a facut PD-L în multe alte judete la alegerile locale, dovedeste ca partidul are resurse necesare sa ajunga la Palatul Victoria. El a mai mentionat ca sâmbata a fost în Satu Mare, iar agricultorii i-au cerut sa-i transmita lui Flutur ca-l asteapta din nou la minister, pentru ca de când a plecat din functia de ministru al Agriculturii nu au mai beneficiat de programe privind dotarile fermelor.

    Gheorghe Flutur doreste în schimb sa-si continue mandatul de presedinte al Consiliului Judetean Suceava, însa a anuntat ca va asigura în perioada urmatoare asistenta necesara pe agricultura în cadrul departamentului special creat în PD-L. 


Intră acum și în grupul de