Acasă Actualitate Steaua poate bate si acasa in Liga Campionilor. La handbal

Steaua poate bate si acasa in Liga Campionilor. La handbal


Intră acum și în grupul de

Blestemul terenului propriu pentru Steaua în Liga Campionilor a fost înlaturat duminica la Buzau. Nu la fotbal, ci la handbal, acolo unde campioana României a învins echipa slovena Cimos Koper, în etapa a doua din grupa E a celei mai importante competitii intercluburi.

Învinsa în ultimele meciuri din campionat de Dinamo si de Stiinta Bacau, dar si în prima etapa a Ligii de spaniolii de la Portland San Antonio, evenimente la care s-a adaugat si schimbarea antrenorului Dumitru Berbece cu o zi înainte de partida cu vicecampioana Sloveniei, Steaua a început tare si a condus înca din start cu 2-0. S-a dovedit un simplu foc de paie, deoarece oaspetii au preluat initiativa, si odata cu aceasta si conducerea pe tabela de marcaj. Pâna la pauza, ros-albastrii s-au întrecut în greseli, astfel ca adversarii s-au desprins constant, la pauza conducând cu 16-12. Totul parea a fi pierdut.



De la vestiare a iesit însa o alta echipa a Stelei, iar repriza secunda a fost o succesiune de rasturnari de situatie. Cu antrenorul secund-jucator Rudici si Alin Sania în mare forma, gazdele au revenit si au preluat la un moment dat conducerea cu 23-21. A urmat o cadere inexplicabila a campioanei, slovenii trecând din nou în fata, 23-25. Din acest punct, pe teren nu a mai existat decât formatia lui Nicolae Munteanu, noul antrenor, finalmente ros-albastrii obtinând primul succes în Liga Campionilor din istoria clubului, scor 28-26.
În celalalt meci al grupei, campioana Rusiei, Chehovskie Medvedi, a trecut pe teren propriu de Portland San Antonio cu 34-26, trecând pe primul loc în seria Stelei. Rusii vor sosi peste o saptamâna în România pentru a înfrunta, tot la Buzau, formatia ros-albastra.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version