Acasă Actualitate Fotbal: Daniel Niculae, retragere de la echipa nationala?!

Fotbal: Daniel Niculae, retragere de la echipa nationala?!


Intră acum și în grupul de

Deciziile uneori pripite ale lui Victor Piturca au facut o noua victima. Este vorba despre Daniel Niculae, care ar fi decis sa se retraga de la nationala. Motivul ar fi ca atacantul lui Auxerre este dezamagit de comportamentul selectionerului fata de el.
Aflat în doliu dupa moartea tatalui, ex-rapidistul a decis sa îsi calce pe inima si sa uite de toate pentru echipa nationala. Astfel, fotbalistul a parasit Franta si s-a alaturat lotului tricolor pentru duelul cu Franta. Nu mica i-a fost însa mirarea când, întors în tara, a aflat cu stupoare ca Piti s-a razgândit si nu mai are nevoie de serviciile sale.

Indignat, Niculae s-a urcat în primul avion si s-a întors în Hexagon. Tristetea a fost cu atât mai mare cu cât în acea zi împlinise 26 de ani. Halal cadou de la selectioner, nu?!
Vârful lui Auxerre a decis sa nu faca nicio declaratie oficiala timp de sase saptamâni, din cauza decesului tatalui, si înca nu a înstiintat oficial federatia ca ar avea de gând sa se retraga. Potrivit cotidianului ProSport, fotbalistul a vorbit însa deja cu colegii de la echipa nationala si cu staff-ul lui Piturca, dar n-a vrut sa faca publica decizia pentru a nu tulbura apele în sânul lotului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version