Acasă Actualitate Viceprimarul Lucian Harșovschi recomandă sucevenilor să vină fără mașină la Zona de...

Viceprimarul Lucian Harșovschi recomandă sucevenilor să vină fără mașină la Zona de Agrement Tărărași și să păstreze ceea ce s-a realizat pentru ca toți sucevenii să se poată bucura de aceste investiții


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a recomandat, vineri, sucevenilor care doresc să își petreacă timpul în Zona de Agrement Tărărași să vină fără mașină și să păstreze investițiile realizate pentru ca toți sucevenii să beneficieze de aceste facilități.

Prezent la inaugurarea Zonei de Agrement Tătărași, Lucian Harșovschi a  amintit că a fost președinte de ședință, în octombrie 2014, și a semnat proiectul de hotărâre votat de Consiliul Local Suceava de construire a unei zone de agrement.

„Erau o parte dintre consilierii de atunci sceptici, dar vreau să-i mulțumesc primarului Ion Lungu pentru perseverență, iar astăzi sucevenii au o zonă de agrement, o zonă unde să-și petreacă în aer liber timpul”, a spus viceprimarul.

El a menționat că în prima ședință a Consiliului Local Suceava va fi aprobat regulamentul de funcționarea a ZAT după consultarea cu consilierii.

„Pentru că suntem într-o zonă de agrement, în apropierea Cetății de Scaun, recomandarea noastră este ca accesul să se facă pietonal. Să încercăm să lăsăm mașinile acasă, în parcarea subterană din centrul Sucevei și să facem o plimbare aici”, a spus viceprimarul.



El a spus că după finalizarea lucrărilor în cartierul Europa accesul pietonal se va putea face și din acea zonă.

„Să știm să păstrăm ceea ce avem pentru a ne bucura cu toții de ceea ce avem”, a mai transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.(T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version