ISJ a vacantat 107 posturi de director in scolile din judet


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Scolar al Judetului Suceava a scos la concurs 107 posturi de conducere vacante în unitatile scolare din judet. Inspectorul pentru imagine, din cadrul ISJ Suceava, Laurenta Hacman, a precizat ca este vorba despre 87 posturi de director, dintre care 25 în mediul urban (3 posturi la unitati de învatamânt preprimar, 10 posturi la scolile gimnaziale, 6 posturi licee, 2 posturi la Centre scolare, 2 la cluburi ale copiilor si elevilor, 1 post la Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala, 1 post  pentru scoala postliceala), iar în mediul rural se înregistreaza 62 posturi vacante, dintre care 2 la licee si 60 pentru gimnazii si scoli de arte si meserii. La acestea se mai adauga 20 posturi director adjunct, dintre care 14 în mediul urban la gimnazii si licee, precum si 6 în mediul rural.

Concursul este programat în perioada 10-24 noiembrie a.c., documentatia necesara înscrierii candidatilor si organizarii probelor urmând a fi afisata, cu 30 de zile înainte de prima proba de concurs, conform metodologiei în vigoare,  la sediul I.S.J. Suceava si pe site-ul institutiei, sectiunea „Management  educational”.

Laurenta Hacman a mai mentionat ca înscrierea candidatilor va avea loc în intervalul 20-31 octombrie a.c., dosarele, vizate pentru legalitate de oficiul juridic al I.S.J. Suceava, urmând a fi depuse si înregistrate la serviciul „Managementul resurselor umane”.
            

 


Intră acum și în grupul de