Prima femeie subprefect din istoria judetului Suceava


Intră acum și în grupul de

În prezenta secretarului general adjunct al MIRA, Cristian Roman, a presedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur si a primarului Sucevei, Ion Lungu, a avut loc luni, numirea fostului viceprimar liberal al municipiului Suceava, Angela Zarojanu, în functia temporara de subprefect al judetului Suceava.

Roman si-a exprimat speranta ca cei patru ani în care  Angela Zarojanu a fost viceprimar al municipiului Suceava sunt garantia ca aceasta va avea o activitate buna în noua calitate.

La rândul sau, Angela Zarojanu a spus c­a principalele obiective pe care le are în vedere în noua calitate este de a se implica în finalizarea actiunilor de constructie, reabilitare si repararea caselor afectate de inundatiile din luna iulie, dar si gestionarea eficienta a organizarii alegerilor parlamentare.

„Sunt responsabila de sarcinile pe care trebuie sa le rezolv din aceasta functie si cea mai grea mi se pare aceea de a face pe toata lumea sa respecte legea, sa-si duca la îndeplinire sarcinile pe care le are si sa nu inventeze întotdeauna altele”, a spus Zarojanu, care considera ca o societate progreseaza daca respecta legile pe care le are.

Ea a aratat ca fiecare, la locul lui de munca, trebuie sa-si duca la îndeplinire sarcinile de serviciu si ca atunci totul va fi bine. „Bineînteles ca nu voi putea face acest lucru de una singura, dar tinând cont ca munca în echipa si comunicarea au fost întotdeauna punctele mele forte, cred ca voi reusi. Viziunea Institutiei Prefectului este de a deveni partenerul de încredere al cetatenilor, institutiilor si structurilor locale, judetene si europene, în beneficiul comunitatii”, a mai spus noul subprefect de Suceava.

În cadrul Colegiului Prefectural convocat cu aceasta ocazie, secretarul general adjunct al MIRA, Cristian Roman, a prezentat Hotarârea de Guvern privind numirea noului subprefect, dar si cea privind încetarea raportului de serviciu pentru prefectul judetului Suceava, Stefan Alexandru Baisanu, care se afla la Viena, unde se reface dupa ce a suferit o interventie chirurgicala.


Intră acum și în grupul de