Cadavrul barbatului gasit in raul Suceava a fost identificat

Cadavrul barbatului scos de pompieri din apa râului Suceava în cursul zilei de duminica, care se afla într-o stare avansata de putrefactie,  a fost identificat. Potrivit unui comunicat de presa al IPJ Suceava, în cursul zilei de luni, în urma masurilor întreprinse, a fost identificat cadavrul gasit duminica în albia râului Suceava pe raza comunei Darmanesti, în persoana lui A. FLORIN de 24 ani din comuna Granicesti, disparut în apele râului la 17.09.2008.

Se continua cercetarile în vederea stabilirii cauzei decesului, urmând a se da solutia procedurala.

Corpul unui barbat a fost scos duminica, din apa râului Suceava, în zona comunei sucevene Darmanesti, de catre pompierii suceveni. Potrivit pompierilor suceveni, avându-se în vedere starea avansata de putrefactie în care se afla corpul barbatului, în momentul recuperarii sale din apa, acestia au spus ca trupul se afla în râu de mai multa vreme, aproximând ca este vorba de 2-3 saptamâni.

Corpul barbatului plutea duminica dimineata, la suprafata apei, hainele acestuia fiind prinse în crengile unui copac aflat în râu. Un localnic din Darmanesti a vazut corpul si a sunat la Apelul de Urgenta 112, la fata locului ajungând un echipaj al Detasamentului Suceava.

Duminica dupa-amiaza înca nu se cunostea identitatea barbatului.

Corpul barbatului a fost preluat de Serviciul de Medicina Legala Suceava pentru a fi expertizat si a se constata daca decesul a survenit prin înec sau exista indicii de savârsire a unei fapte penale.  

loading...