A plecat fara sa achite nota de plata


Intră acum și în grupul de

Un câmpulungean a fost pus sub urmarire penala pentru înselaciune, dupa ce a parasit hotelul în care s-a cazat pentru câteva zile, fara sa achite însa si nota de plata. Potrivit IPJ Suceava, vineri, Parchetul de pe lânga Judecatoria Suceava a confirmat începerea urmaririi penale fata de M. VIOREL de 57 ani din Câmpulung Moldovenesc, pentru „înselaciune”.

M. VIOREL, la 17.07.2008, a solicitat cazarea la un complex hotelier situat în comuna Scheia, pentru o perioada de 6 zile, timp în care a facut consumatie la restaurantul hotelului, solicitând ca notele de plata sa fie trecute în contul camerei unde  era cazat, în cele din urma acesta plecând fara sa achite contravaloarea serviciilor de care a beneficiat.
 
 În sarcina sus-numitului s-a retinut faptul ca acesta a indus în eroare receptionerii unitatii hoteliere, lasând sa se înteleaga faptul ca, contravaloarea serviciilor de care a beneficiat pe parcursul sederii va fi achitat de o societate, ale carei date nu le cunoaste cu exactitate la momentul încheierii fisei de sedere, urmând a fi comunicate la sfârsitul sejurului. Învinuitul a plecat fara sa anunte si fara sa achite consumatiile facute, creând astfel un prejudiciu de 650 lei unitatii hoteliere.
 


Intră acum și în grupul de