Caravana conducatorilor de mopede


Intră acum și în grupul de

În cadrul Saptamânii Europene a Sigurantei Rutiere, ce se desfasoara în perioada 13 – 17.10.2008,  Inspectoratul de Politie Judetean Suceava, pe lânga actiunile întreprinse pentru combaterea accidentelor de circulatie, desfasoara si activitati cu caracter educativ preventiv în toate unitatile de învatamânt în parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean. Inspectorul Gabriel Pantîru, ofiter informare, relatii publice în cadrul IPJ Suceava, a precizat marti, ca în sprijinul participantilor la traficul rutier ia parte si Revista „SCOOTER FUN” – prima revista de scutere din România, care desfasoara o Campanie Nationala intitulata „VIATA PE SCUTER”.

Astfel, Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii si Serviciul Politiei Rutiere în colaborare cu reprezentantii acestei reviste, Scoala de Soferi Profesionisti AUTO – SETTE Suceava si SC OVASAL TRANS APC Suceava, vor informa tinerii cu privire la utilizarea corecta a scuterului, purtarea echipamentului de protectie si respectarea regulilor de circulatie rutiera.
Joi, începând cu orele 10.00, pe Esplanada Casei de Cultura din municipiul Suceava, va avea loc o întâlnire cu tinerii care poseda mopede, în vederea prezentarii mersului corect pe scuter, obligatiile acestora, dar si al celorlalti participanti la trafic.

La finalul întâlnirii, reprezentantii Revistei SCOOTER FUN vor înmâna premii celor prezenti, activitatea încheindu-se cu o CARAVANA a conducatorilor de mopede pe un traseu stabilit în municipiul Suceava, pentru constientizarea si sensibilizarea tuturor participantilor la trafic.


Intră acum și în grupul de