Tânăr din Păltinoasa, prins la volanul unui autoturism furat, băut și fără permis. El a fost urmărit și blocat de polițiști


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Păltinoasa, este cercetat de polițiști după ce a furat o mașină și a condus-o fără a avea permis.

Potrivit IPJ Suceava,  joi, 19 aprilie a.c., la ora 00.30, o patrulă din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului ce acționa pe raza localității Berchișești a observat faptul că din sens opus se apropia un autovehicul care avea o deplasare sinuoasă, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, autoturismul fiind blocat după aproximativ trei km.

La volanul mașinii se afla un tânăr de 21 de ani din comuna Păltinoasa, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul ce aparţine unui bărbat din comuna Ciprian Porumbescu a fost sustras în jurul orei 22.30”, a menționat IPJ Suceava.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „furt”.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de