Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele ALDE, deputatul de Suceava Alexandru Băișanu, a solicitat Guvernului să găsească soluții pentru ca măsurile privind creșterile salariale să fie făcute echilibrat pentru ca toată lumea să fie mulțumită.

Băișanu a spus în cadrul unei dezbateri din plenul Camerei Deputaților că majoriările de salarii au general nemulțumiri în rândul celor care nu au beneficiat de acestea.

 

„Îmi aduc aminte că acum câțiva ani când Traian Băsescu și Emil Boc tăiau pensiile și salariile românilor, s-a auzit în Țara Românească doar un murmur. Nimeni nu striga, nimeni nu făcea scandal. Acum, când salariile cresc vedem că sunt foarte mulți oameni supărați dintr-un singur motiv și anume că unii au salarii foarte mari, iar alții nu au reușit să primească și ei salarii care să-i mulțumească și să țină aproape de cei care au salariile crescute”, a spus Băișanu.

El cere Guvernului să găsească soluția de echilibru.

„Consider în acest sens că Guvernul României, Ministerul Muncii și Ministerul Sănătății ar trebui să găsească o soluție de echilibru pentru a-i mulțumi pe toți pentru că dacă în România mulțumești doar 80 la sută dintre oameni, ceilalți 20 la sută îți spun că nu ai făcut nimic”, a conchis Băișanu.(T.B.)


Intră acum și în grupul de