PD-L-istul Florin Hrebenciuc, posibil candidat al PNL pe zona Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

  PNL Suceava a initiat deja negocieri cu europarlamentarul supleant al PD Suceava, Florin Hrebenciuc, în vederea unei posibile candidaturi. Acesta a refuzat sa comenteze orice fel de informatie în legatura cu acest subiect. Hrebenciuc este unul dintre tinerii de viitor ai PD-L Suceava, care nu a fost implicat sub nici o forma în campania pentru alegerile locale si a carui activitate în slujba fostului PD a fost trecuta sub tacere odata cu fuziunea dintre PLD si PD, în urma careia s-a înfiintat PD-L.

Florin Hrebenciuc are în spate o activitate prolifica în PD si o serie întreaga de conexiuni la nivel central al PD-L, fiind destul de probabil sa nu accepte oferta din considerente doctrinare.

Pe de alta parte, seful Directiei Silvice Suceava, Valerian Solovastru, omul vazut ca un fel de izbavitor al liberalilor suceveni, a declinat miercuri oferta partidului de a candida din partea PNL Suceava pe colegiul uninominal la Senat pe zona Gura Humorului-Vatra Dornei. Solovastru a declarat ca nu doreste sa candideze si ca nu accepta sa intre într-o competitie directa electorala pe ultima suta de metri.


Intră acum și în grupul de