Tânăr cu permisul suspendat, urmărit pe DN 2, la Grăniceşti, după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani este cercetat penal după ce a condus o mașină, deși avea permisul suspendat, și nu a oprit la semnalul polițiștilor, fiind necesară urmărirea lui.

Poliția Județeană Suceava a precizat că miercuri, 18 aprilie a.c., în jurul orei 14.30, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești ce acționa pe DN 2, pe raza comunei Grăniceşti, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune, acesta fiind blocat la ieşirea din comuna Grăniceşti.

„Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 19 de ani, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că, acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat în perioada 12.04.2018 – 10.07.2018”, a menționat Poliția Suceava.

Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural. (M.T.)


Intră acum și în grupul de