Lanțul sucevean de restaurante Spartan a ajuns la 36 de unități în țară și reia demersurile pentru extinderea în afara țării


Intră acum și în grupul de

Lanțul sucevean de restaurante Spartan, aflat între primele din țară, a atins 36  de unități deschise în mai multe orașe din România și intenționează să reia demersurile pentru extinderea pe piețe externe.

Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a inaugurat în Alba Iulia cea de-a 36-a unitate, investiție de 130.000 de euro, și anunță noi deschideri în zona de vest a țării, în orașe ca Sibiu, Bistrița, Timișoara sau Cluj-Napoca, ca și în București, informează profit.ro

În afara extinderii la nivel național, fondatorul Spartan are în plan și reluarea demersurilor pentru deschiderea primului restaurant din afara țării, precizează sursa citată.

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care deține și platforma www.francizelacheie.ro. Lanțul de restaurante a fost fondat în 2012 și numără 32 de restaurante, dintre care 14 sunt restaurante proprii și alte 22 sunt în sistem de franciză, deschise în capitală și în 19 orașe din țară: Suceava, Arad, Brașov, Iași, Cluj, Timișoara, Botoșani, Galați, Brăila, Focșani, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Piatra Neamț și Constanța.

Cifra de afaceri înregistrată de lanțul de restaurante Spartan la finalul anului 2016 este de aproximativ 14 milioane de euro. În cele 14 restaurante deținute de Strong MND Corporation, societatea francizoare, sunt angajate peste 250 de persoane, iar în total, în toate cele 36 de unități lucrează peste 800 de angajați.(NB.)

 


Intră acum și în grupul de