Proceduri comune de abordare a pacientului si serviciilor medicale, in premiera la Spitalul Judetean


Intră acum și în grupul de

Purtatorul de cuvânt al Spitalului Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dr. Tiberiu Bradatan, a anuntat miercuri, în cadrul unei conferinte de presa, ca la nivelul institutiei s-au elaborat în premiera „procedurile comune de abordare a pacientului si serviciilor medicale”.

 „Pentru prima data se aplica aceste proceduri la noi. Ele sunt pur administrative si sunt valabile pentru toate sectiile spitalului si vor fi analizate de comitetul director, dupa care fiecare sectie în parte va trebui sa le aplice si sa adauge procedurile specifice sectiilor, pentru ca unele sunt procedurile în sectia de interne si altele în cea de chirurgie sau terapie intensiva”,  a mentionat dr. Tiberiu Bradatan. Acesta a precizat ca procedurile se refera la circuitul bolnavului de la preluare, transport pe sectie, cazare si pâna la actul medical în sine.

Purtatorul de cuvânt al Spitalului Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a mai adaugat ca aceste proceduri vor fi afisate pe site-ul spitalului judetean, unitatea medicala fiind în curs de achizitionare a unui domeniu de internet, actualul site având un spatiu mic pe sever. Dupa extinderea spatiului, pacientii, dar si persoanele interesate, vor putea obtine informatii utile de pe noul site.


Intră acum și în grupul de