Cobrex Trans nu a respectat nici termenul de 23 aprilie pentru punerea în vânzare a biletelor pentru cursele din Suceava spre Madrid, Verona și București


Intră acum și în grupul de

Compania aeriană Cobrex Trans, care a anunțat pe propriul site, că va începe, de luni, 23 aprilie, punerea în vânzare a biletelor pentru cursele care ar urma să intre în funcțiune din 14 iunie, nu a respectat acest nou termen, după ce, la termenul anunțat inițial, de 16 aprilie, nu a reușit să pună în funcțiune platforma de vânzare online a biletelor pentru cursele de pe Suceava.

Compania nu a făcut niciun alt anunț, pe site-ul oficial fiind încă anunțat că vânzarea de bilete on line va începe în data de 23 aprilie.

De menționat este că nici Aeroportul Suceava nu a inclus, încă, în programul zborurilor cursele anunțate de Cobrex Trans care ar urma să înceapă în 14 iunie.

Potrivit oficialilor companiei Cobrextrans, vânzarea de bilete se va face prin intermediul platformei World Ticket, platformă care nu are încă inclus acest operator de zbor între partenerii de booking.

Directorul comercial al Cobrex Trans, Petru Ștefan Runcan, a anunțat în data de 4 aprilie, într-o conferință de presă, că operatorul aerian va opera, din 14 iunie, curse regulate, luni și joi, pe Suceava de la și dinspre București, Madrid și Verona după același orar.

Potrivit programului prezentat, cursa București-Suceava va pleca la ora 6:00 din București și va ajunge la Suceava la ora 7:00, iar seara plecarea de pe Suceava va fi la ora 23:15 cu aterizare pe Otopeni la ora 0:15.

Cursa de Madrid va pleca de la Suceava la ora 7:30 și va ajunge la 11:45 și va pleca de la Madrid la ora 12.45 și va ajunge la Suceava la ora 16:55.

Cursa de Verona va pleca din Suceava la ora 17:25 și va ateriza pe Verona la ora 19:55, iar de la Verona va decola la ora 20:30 și va ajunge la Suceava la ora 22:45.

Prețul unui bilet care va include bagaj de cală, masă caldă și alte servicii va porni de la 140 de euro pentru destinația Madrid, de la 110 euro pentru destinația Verona și 60 de euro pentru București, a menționat directorul comercial al Cobrex Trans Petru Ștefan Runcan.

El a spus că vânzarea biletelor va începe din data de 16 aprilie atât pe site-ul cobrextrans.com cât și prin World Ticket, agenții de turism, sau agenți companiei din Aeroportul Suceava.

Runcan a subliniat că această companie este una „smart fly” cu prețuri comparabile cu cele de tip „low cost”, fiind incluse în bilet toate serviciile care sunt achitate separat la companiile low cost.

Cobrex Trans, operator aerian român înființat în 1994  operează cu un avion Boeing 737-300 cu 148 de locuri și urmează să finalizeze procedura de leasing pentru un nou aparat Boeing necesar pentru back-up, a spus Runcan.

Compania este certificată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română să desfașoare operațiuni aeriene de transport pasageri și cargo în Europa, Orientul Mijlociu, dar și Africa.(N.B.)


Intră acum și în grupul de