Prefectura Suceava este în grafic cu organizarea alegerilor parlamentare


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a întreprins deja o serie de măsuri în vederea organizării și desfășurării alegerilor uninominale pentru Camera Deputaților și Senat din data de 30 noiembrie.

 Prefectul județului Suceava, Ovidiu Doroftei, a declarat că până în prezent au fost achiziționate materialele necesare procesului de votare (respectiv, tuș, pixuri, lipici, dosare mapă, foarfece, ceară, sfoară, sacii de polietilenă, urmând a fi aduse tușierele), s-a desfășurat licitația  pentru tipărirea buletinelor de vot și s-au confecționat ștampilele de control ale secțiilor de votare. El a arătat că se lucrează încă la întocmirea Listelor cu propunerile de persoane pentru funcțiile de președinți ai secțiilor de votare și locțiitorii acestora, care vor fi înaintate, spre avizare, Autorității Electorale Permanente și apoi Președintelui Tribunalului Suceava în vederea tragerii la sorți.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a ținut să precizeze că Instituția Prefectului Suceava este în grafic cu Programul calendaristic pentru realizarea acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale la alegerile pentru Camera Deputaților și Senat din anul 2008. 

 


Intră acum și în grupul de