Nechifor consideră că la alegerile din noiembrie PD-L nu va reuși să păcălească încă odată electoratul


Intră acum și în grupul de

Eurodeputatul Cătălin Nechifor, care este și prim-vicepreședinte al PSD Suceava, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că PD-L încearcă să manipuleze opinia publică, cerând, simbolic, demiterea guvernului PSD-PNL, în timp ce PD-L se află la guvernare prin instituțiile descentralizate ce sunt conduse de membri ai PD-L. „Este o încercare penibilă de manipulare a opiniei publice”, a afirmat Nechifor, subliniind că PD-L încearcă și înaintea alegerilor din 2008 să pună în aplicare aceeași strategie folosită începând cu anul 1999, când s-a delimitat de guvernarea din care făcuse parte.

Europarlamentarul socialist sucevean a mai arătat că PD-L a avut întotdeauna ca țintă căderea guvernului pe care îl instalase. „Ei abia acu recunosc public că gândesc altfel și că au ca țintă căderea guvernului pe care tot ei l-au instalat. Așa a fost și în guvernarea 1996-2000, a CDR cât și în guvernarea Alianței PNL-PD, 2004-2008”, a spus Nechifor.

Prim-vicepreședintele PSD Suceava este de părere că la fel ca în alegerile din anul 2000, nici în 2008 PD-L nu va reuși să păcălească electoratul, mai ales în condițiile votului uninominal. „Nu vor reuși să păcălească încă odată electoratul, mai ales în condițiile în care votul uninominal, pe care PD-L nu l-a dorit niciodată, se va aplica din acest an”, a mai declarat eurodeputatul sucevean.

PD-L a decis să inițieze, împreună cu cetățenii, o moțiune specială de cenzură, intitulată "Ei cu ei. Noi cu voi", împotriva guvernării PNL-PSD și a început strângerea de semnături în localități din țară.

 


Intră acum și în grupul de