Rugby : Rugbiștii suceveni în fața unui noi dispute contra „morilor de vânt”


Intră acum și în grupul de




În etapa a III-a a seriei I a Diviziei Naționale de rugby, CSM Bucovina Suceava va primi sâmbătă de la ora 15.00 pe stadionul „Unirea” vizita echipei Farul Constanța. Sucevenii nu au nici un punct după două runde jucate și au încasat nu mai puțin de 170 de puncte! După toate probabilitățile acest deficit va crește pentru că echipa oaspete reprezintă o adevărată forță în actualul sezon. Cu un antrenor neozeelandez la timonă și cu un lot deosebit de solid, completat și cu câțiva jucători străini, Farul Constanța țintește justificat în acest sezon titlul de campioană.

 

În ceea ce privește gruparea suceveană, ea se află într-o perioadă de reconstrucție după plecări masive din lot și o infuzie de jucători foarte tineri. Pentru CSM Bucovina Suceava contează mai mult în acest campionat meciurile în care va juca împotriva adversarilor de același calibru.

 

„Avem un meci deosebit de dificil sâmbătă cu Farul Constanța. Nu ne-am făcut iluzii de nici un fel, însă îmi doresc ca jucătorii mei să încerce să facă un joc bun. În pofida diferenței certe de susținere și valoare, sper să nu ne facem de râs și să încercăm să ne montăm pentru meciurile ce vor urma și în care va trebui să câștigăm. Aștept ca de fiecare dată iubitorii rugbiului la stadion pentru că avem nevoie de sprijinul susținătorilor noștri”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

 

Tot în această a III-a etapă a Diviziei Naționale de rugby în serie I se vor mai juca meciurile Olimpia București – Dinamo, respectiv CS Universitatea Cluj – CSU Brașov.

 

Clasament

 

1. Dinamo                `        2        2        0        0        233-9            2 pcte bonus  10

2. Farul Constanța              2        2        0        0        113-15           2 pcte bonus  10

3. Olimpia București             2        1        0        1        33-29            1 pct bonus      5

4. CS U Cluj                       2        1        0        1        28-42            0 pcte bonus    4

5. CSM Bucovina Suceava    2        0        0        2        25-170           0 pcte bonus    0

6. CSU Brașov                    2        0        0        2        0-167            0 pcte bonus    0


Intră acum și în grupul de