Fotbal, Liga a II-a Sucevenii speră să pescuiască măcar un punct pe malul Dunării


Intră acum și în grupul de

FCM Dunărea Galați – Cetatea Suceava, sâmbătă, ora 11

Aflată pe ultimul loc în clasamentul jocurilor din deplasare, Cetatea Suceava va încerca astăzi să obțină primul rezultat pozitiv pe teren străin. În etapa a XI-a din Seria I a ligii secunde, “galben-albaștrii” vor înfrunta azi, formația Dunărea Galați, ocupanta locului patru.

Marian Pană crede că formația de la malul Dunării a beneficiat de o conjunctură bună în prima parte a turului și chiar dacă are în componență fotbaliști anonimi, aceștia evoluează dezinvolt, etapă de etapă. Soluția propusă de tehnicianul Cetății, pentru ca echipa să scoată un rezultat bun la Galați, este ca “jucătorii să se dăruiască totalii și să fie uniți”. Totodată, Pană, care va sta din nou în tribună, speră ca elevii săi, să nu se mai joace cu ocaziile, la fel cum s-a întâmplat în jocurile precedente din deplasare. De la Cetatea vor lipsi Bernard, Ungureanu și Homneac în timp ce sârbul Milorad Bukvic deși nu este refăcut 100% s-ar putea regăsi printer titulari.

La Dunărea Galați, are șanse mari să evolueze și suceveanul Daniel Cristescu, nimeni altul decât fiul antrenorului second al Cetății, Florin Cristescu.
Fără a fi superstițios de regulă, președintele Dumitru Moldovan a decis să facă deplasarea la Galați cu autocarul, împreună cu jucătorii, sperând că poate așa se vor sparge ghinioanele echipei în confruntările de pe teren străin.
Aflată la -5 în clasamentul adevărului, Cetatea are nevoie disperată de toate cele trei puncte, mai ales, dacă ne gândim că miercuri, în etapa a XII-a, sucevenii vor întâlni pe Ceahlăul Piatra Neamț, una dintre pretendentele seriei la promovare.
 


Intră acum și în grupul de