Atletism : Grand Prix-ul Cristina Casandra a fost un succes

Prezență numeroasă, aproape 300 de concurenți, la ediția a doua a concursului de atletism « Grand Prix Cristina Casandra » care a avut loc sâmbătă, pe Stadionul Areni.
Sportivi din județele Suceava, Botoșani, Neamț și Bacău s-au întrecut într-o reuniune atletică organizată de cea mai bună atletă a județului nostru, Cristina Casandra. Împreună cu Asociația Județeană de Atlestim, CSM Suceava și Direcția pentru Sport a Județului Suceava, ocupanta locului cinci la Jocurile Olimpice de la Beijing, a organizat un concurs, care de la an la an, se dovedește a fi tot mai atractiv pentru practicanții atletismului. Premiile în bani, cupe, diplome, medalii, echipament și accesorii sportive au fost râvnite de toți cei prezenți pe pista de pe « Areni », de la cei mai mici, copii de 9-10 ani și până la sportivi consacrați în domeniu.

« Prin acest concurs încerc să dau înapoi atletismului măcar o parte din satisfacțiile pe care mi le-a oferit mie de-a lungul carierei. Mă bucur când văd că acest sport este în continuare la mare căutare printre cei mai mici și nu numai. Sper ca acest concurs să se bucure de un succes tot mai mare de la an la an. Le mulțumesc tuturor participanților și îi aștept și la viitoarele ediții », a declarat Cristina Casandra.
Iată care au fost cei mai merituoși participanți la această a doua ediție :

Categoria Open(masculin)
1    Vasile Gheorghe    LPS Suceava
2    Bogdan Iremiciuc    CSM Suceava
3    Cristian Prâsneac    CSM Dorna Vatra Dornei
4    Adrian Murariu    LPS Botoșani
5    Iustin Mandiuc    LPS Suceava
6    Bogdan Apostol    LPS Botoșani
 

loading...