Harșovschi anunță că la sfârșitul săptămânii la Zona de agrement va fi funcțională o parcare cu 100 de locuri, dar și că se organizează licitația pentru preluarea cafenelei de acolo


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat, miercuri, în conferință de presă, că la Zona de agrement care a fost deschisă în municipiul Suceava se lucrează la o parcare provizorie și vor fi 100 de locuri de parcare.

El a spus că speră ca la sfârșitul săptămânii aceasta să fie funcțională.

Totodată, pentru cei care vin pe jos la zona de agrement a emis ordinul de lărgire a trotuarului pe strada Izvoarele Cetății.

„Înălțăm și bordura pentru a nu se urca cu mașina pe trotuar”, a spus viceprimarul.

El a mai anunțat că pentru preluarea în gestiune a cafenelei de la Zona de agrement licitația se va desfășura luni, iar ofertele se pot depune până vineri dimineața.

Pentru preluarea în gestiune a cafenelei din Zona de Agrement se pot depune ofertele pentru licitație până vineri la ora 10:00, iar luni la ora 10:00 se va desfășura licitația, fiind o licitație cu strigare,a spus viceprimarul.

El a precizat că pentru această licitație costurile sunt de cinci lei pentru caietul de sarcini, taxa de participare este de 50 de lei și se va depune o garanție de participare de 1000 de lei.

Mai mult, viceprimarul a spus că Zona de agrement va fi deschisă în fiecare zi, dar lunea nu se vor putea închiria bărcile și hidrobicicletele.(T.B.)


Intră acum și în grupul de