Taher: „Eu am venit din dragoste la Rapid, dar nu pot să-mi bat joc de mine”


Intră acum și în grupul de

Fathi Taher anunță că toate problemele Rapidului se vor rezolva în momentul în care George Copos își va respecta promisiunea și va finaliza operațiunea de vânzarea a echipei.

"Situația este așa pentru că eu nu am venit la Rapid să-mi bat joc de mine și de bani. Eu n-am venit aici să fac afacere, dacă vroiam asta mă duceam în altă parte. Am venit din dragoste pentru Rapid și pentru a fi alături de George Copos la acest club. Dar este important ca lucrurile să fie în regulă. Eu am fost de bună credință, am venit, am adus bani, dar trebuie să fiu acționar cu acte, să fie totul și comercial, și legal. Am stat cinci luni, dar nu pot să mai bag bani așa. Și nu este nimic complicat, i-am zis și lui George, nu trebuie decât să facă niște documente și totul este în regulă", a spus Taher pentru MEDIAFAX.

 Totuși, omul de afaceri este optimist în ceea ce privește viitorul său la Rapid și i-a îndemnat pe jucători să se gândească doar la fotbal, pentru că restanțele salariale vor fi achitate.

“Eu sunt optimist că totul se va rezolva când vin în țară. Jucătorii sunt extraordinari și trebuie să stea liniștiți, să se gândească la joc. Astea cu restanțele la salarii și cu chiriile la apartamente sunt doar o chestie temporară, se vor rezolva repede. Când ajung la București le rezolvăm, mai ales că nu-s lucruri deloc complicate”, a mai spus Fathi Taher, care se află acum în Statele Unite ale Americii.


Intră acum și în grupul de