Incendiu cu pagube de 60 de milioane de lei vechi în comuna Dărmănești


Intră acum și în grupul de

Scânteile provenite de la un coș de evacuare a fumului deteriorat au provocat un incendiu la o locuință din comuna Dărmănești. Potrivit ISU "Bucovina" Suceava, detașamentul de Pompieri Suceava împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Dărmănești au intervenit, marți noapte, cu două autospeciale pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință ce aparține numitului Mihai C., în localitatea Călinești Enache, comuna Dărmănești.

La sosirea gărzii de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul casei de locuit și la o magazie, existând pericolul de propagare la întreaga locuință și anexe. Flăcările au distrus acoperișul casei de locuit pe o suprafață de cca 50 mp și magazia, pe o suprafață de cca 12 mp, pagubele înregistrate fiind de cca 6.000 RON. Pompierii au reușit să salveze casa de locuit și anexele, în valoare de cca 15.000 RON.

Din primele cercetări rezultă că focul a izbucnit din cauza scânteilor ieșite prin coșul de evacuare a fumului deteriorat.

Incendiul a fost lichidat la ora 00.35 și nu au existat victime omenești.   

 


Intră acum și în grupul de