Cobrex Trans a anunțat două noi destinații, Perugia și Barcelona, iar din toamnă va anunța noi zboruri de pe Suceava


Intră acum și în grupul de

Compania aeriană Cobrex Trans care urmează să înceapă să opereze, din 14 iunie, curse din Suceava spre București și Madrid, a anunțat noi destinații în portofoliul său, respectiv Barcelona și Perugia.

Directorul Cobrex Trans, Constantin Apăvăloaie, a declarat pentru News Bucovina că pentru noile destinații vor fi făcute zboruri din București spre Perugia și retur, dar și din Perugia spre Barcelona și retur, fiind deja puse în vânzare bilete.

În ceea ce privește Suceava, din toamnă urmează să fie funcționale noi destinații, a spus Apăvăloaie.

Din 14 iunie , compania Cobrex Trans va opera de la Suceava zboruri directe către Madrid în fiecare zi de luni și joi, după următorul orar:  Suceava  07:55 – Madrid (Barajas) 11:05, Madrid (Barajas) 12:05 – Suceava 16:55.

Totodată, compania va opera luni și joi curse București-Suceava și retur, cu plecare la ora 6:30 de pe București și aterizare la ora 7:25 pe Suceava, iar retur, plecare la ora 17:25 de pe Suceava cu aterizare la ora 18:20 la București.

Cobrex Trans, operator aerian român înființat în 1994  operează cu un avion Boeing 737-300 cu 148 de locuri și urmează să finalizeze procedura de leasing pentru un nou aparat Boeing necesar pentru back-up.

Compania este certificată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română să desfașoare operațiuni aeriene de transport pasageri și cargo în Europa, Orientul Mijlociu, dar și Africa.(T.B.)


Intră acum și în grupul de