Programările on line pentru permise și înmatriculări auto pentru persoane fizice de pe site-ul Prefecturii Suceava se sistează și vor fi efectuate pe platforma Ministerului de Interne. Programările făcute până acum rămân valabile

Prefectura Suceava a anunțat că începând de marți,  15 mai 2018, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare Vehicule din cadrul Prefecturii Suceava, pentru persoanele fizice, toate operațiunile online se vor efectua pe platforma drpciv.ro, pusă la dispoziție de MAI, prin Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

Programările pentru perioada următoare efectuate până la data de 15 mai 2018 sunt valabile și pot fi descărcate de pe site-ul Prefecturii Suceava, anunță instituția.

Persoanele juridice se vor programa, în continuare, pe site-ul Prefecturii Suceava – sv.prefectura.mai.gov.ro, se arată în comunicat.

În vederea programării, pe harta județelor afișată pe platforma DRPCIV se va selecta, mai întâi județul, apoi tipul operațiunii, precizează sursa citată.(N.B.)