Un botoșănean care și-a bandajat mâinile pentru a stârni mila oamenilor a fost prins de jandarmi la „Hora Bucovinei”


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Botoșani, a fost prins de jandarmi în timp ce încerca să păcălească oamenii prezenți la manifestarea „Hora Bucovinei” din localitatea Frasin. Evenimentul a avut loc în zilele de 12 și 13 mai, botoșăneanul fiind văzut de către jandarmi în ambele zile.

„Un bărbat din județul Botoșani s-a dat de gol că nu are mâinile amputate și că s-a folosit de acest pretext pentru a face rost de bani și a stârni mila oamenilor prezenți la manifestarea „Hora Bucovinei” din localitatea Frasin. Fiind abordat de o patrulă de jandarmerie, acesta și-a dat jos bandajele îmbibate într-o substanță de culoare roșie, dovedind ca de fapt nu are nimic la mâini”, a menționat Jandarmeria Suceava.

S-a vindecat miraculos după ce a fost prins de jandarmiUn bărbat din județul Botoșani s-a dat de gol că nu are mâinile amputate și că s-a folosit de acest pretext pentru a face rost de bani și a stârni mila oamenilor prezenți la manifestarea ,,Hora Bucovinei” din localitatea Frasin. Fiind abordat de o patrulă de jandarmerie, acesta și-a dat jos bandajele îmbibate într-o substanță de culoare roșie, dovedind ca de fapt nu are nimic la mâini.Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru ,,apelarea, in mod repetat, la mila publicului, de către o persoana aptă de muncă”, faptă prevăzută și sancționată de Legea 61/1991.Recomandăm cetățenilor sa nu încurajeze aceasta activitate antisocială, oferind diferite sume de bani sau alte bunuri persoanelor care apelează la mila publicului.

Gepostet von Jandarmeria Suceava am Dienstag, 15. Mai 2018

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru „apelarea, în mod repetat, la mila publicului, de către o persoana aptă de muncă”, faptă prevăzută și sancționată de Legea 61/1991.

Jandarmeria Suceava recomandă cetățenilor sa nu încurajeze această activitate antisocială, oferind diferite sume de bani sau alte bunuri persoanelor care apelează la mila publicului.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de