Petiție împotriva introducerii sensului unic în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

O petiție on line a fost lansată, marți, pe portalul petitieonline în care se cere sucevenilor să acționeze împotriva introducerii sensului unic în municipiul Suceava.

„Dragi cetățeni, avem dreptul la exprimare. Ne sunt ignorate nevoile, părerile și drepturile. Suntem discriminați de aceasta decizie a autorităților de a pierde timp și bani pe motivul ” fluidizarii traficului ”. Minciuni! Ne vom conforma atunci când ii vom vedea pe domnul viceprimar și pe specialiștii lui circulând cu autobuzul, cu bicicleta sau pe jos cu copiii în spate! Suntem mulți care locuim în afara orașului și care depindem de mașini pentru a merge la munca și pentru a ne duce copii la școală! Se trece la scoaterea pavelelor și a trotuarelor, la exterminarea spatiilor verzi, la amplasarea de treceri de pietoni care nu sunt sigure atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi. Trebuie sa deschidem ochii și sa ne unim, sa realizam cu toții ca acest sens unic nu este benefic pentru noi! Domnul Lucian Harșovschi ne obliga sa ne încredem în SPECIALIȘTI. Tot specialiștii au creat și parcul din Tatarasi fără rampe pentru cărucioarele copiilor, parc ce se închide la ora 20. Domnule Lucian Harșovschi  sunteți tată, dumneavoastră cum va duceți copiii în parcul Tatarasi ? Aceasta greșeală nu are scuză . Dacă dumneavoastră, dragi suceveni, nu doriți ca aceasta acțiune sa aibă loc, din orice motiv, alăturați – va acestei petiții. Noi suntem cetățenii, noi suntem vocea. Eu ma împotrivesc! Dar împreună poate reușim sa facem mai mult. Împreună poate chiar vom reuși sa ne opunem cu adevărat! Gândiți-vă la un lucru. Autobuzele și mașinile electrice vor putea circula în ambele sensuri. Cum vi se pare asta?”, se arată în textul petiției.

Vezi aici petiția lansată https://www.petitieonline.com/nu_sensului_unic

Autoritățile sucevene intenționează să adopte un studiu de trafic prin care se vor introduce sensul unic pe trei benzi în municipiul Suceava.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a prezentat primele schițe privind introducerea sensului unic pe trei benzi în municipiul Suceava potrivit studiului de trafic efectuat în municipiu.

Lucian Harșovschi a arătat că se propune ca direcția de mers (pe trei benzi) să fie dinspre Stațiunea de Cercetări – Spital – Primărie – Tribunal – Parcul Central – Giratoriu parcare subterană – str. Petru Rareș (Piața Mare) – Autogară – Modern – Catedrală – Nordic – Lidl – OMV, închizându-se bucla.

 


Intră acum și în grupul de