Primarul Ion Lungu despre eventuale probleme în execuția Zonei de Agrement Tătărași: Avem Curtea de Conturi în control și verifică. Eu știu că s-a respectat proiectul și s-a făcut la jumătate din costuri


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că nu are informații că la Zona de Agrement Tătărași nu s-au respectat prevederile contractuale și cele din caietul de sarcini și a spus că din ceea ce știe el s-a respectat proiectul.

„Acolo s-a făcut o recepție, au fost oameni, a fost domnul viceprimar Andronache care, așa cum a declarat la inaugurare, a urmărit zi și noapte lucrările de acolo. Eu știu că s-a respectat proiectul”, a spus Ion Lungu în conferința săptămânală de presă.

El a evitat să facă referiri directe la prevederile din caietul de sarcini artătând că nu poate vorbi din memorie, dar că i s-a spus că s-a respectat proiectul și că s-a executat la un preț la jumătate din costuri.

„Avem Curtea de Conturi în control și verifică, au fost în teren, au măsurat cu ruleta la milimetru”, a declarat primarul care a menționat că urmează să fie prezentate concluziile auditorilor.

El crede că este o situație paradoxală când sunt acuzații că s-a făcut investiția cu bani mai puțini și crede că cel care a pierdut licitația vrea să demonstreze că nu se putea face lucrarea licitată la prețul cu care a fost câștigat contractul.

„Unul care a pierdut licitația vrea să arate el că cu banii aștia nu se putea face lucrarea”, a spus Lungu.

El a subliniat că nu a participat la recepția lucrării.

„Eu zic că lucrurile de acolo sunt în ordine.(…)Eu zic că una peste alta s-au făcut lucurile bine acolo la jumătate de preț”, a mai declarat Ion Lungu.

În ultima vreme au fost făcute acuzații că lucrările la Zona de Agrement Tătărași au fost făcute fără să fie respectate prevederile din caietul de sarcini, parte integrantă a contractului încheiat de municipalitate cu firma care a executat lucrările.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de