Candidații PSD la Parlament și-au lansat campania electorală în prezența a peste o mie de membri de partid


Intră acum și în grupul de

Peste o mie de membri PSD au fost prezenți, vineri, în sala mare a Casei de Cultură Suceava, unde a avut loc lansarea candidaților partidului, pentru cele zece colegii uninominale pentru Camera Deputaților și cele patru pentru Senat.

La această acțiune de început de campanie electorală, președintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, care candidează pentru Senat în colegiul Fălticeni, a declarat că PSD a trecut, în ultimii patru ani, prin momente delicate, dar că partidul a dovedit și în trecut că poate să treacă peste astfel de situații și să revină la guvernare și să performeze. El a ținut să precizeze că în ciuda faptului că au existat forțe, portocalii, care au încercat să dezbine PSD, acest partid este acum mai puternic. „Avem forța! Am dovedit că putem și că avem un scop: Mai bine pentru mai mulți!”, a spus Mîrza, subliniind că PSD va redeveni primul partid din România.

La rândul său, fostul premier interimar Eugen Bejinariu, candidat în colegiul Siret pentru Camera Deputaților a declarat că România are nevoie de stabilitate. „România are nevoie de stânga, de PSD, de stabilitate. E cheia succesului”, a afirmat deputatul PSD, care a ținut să evidențieze că PSD este un partid puternic și va câștiga aceste alegeri.

Eurodeputatul PSD Cătălin Nechifor, care candidează pentru Camera Deputaților în colegiul Fălticeni, s-a numărat și el printre cei care au luat cuvântul la acest eveniment și a insistat asupra faptului că pentru o viață mai bună, electoratul va trebui să acorde votul PSD. „Împreună vom merge la guvernare”, a spus Nechifor, iar directorul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Ovidiu Donțu, candidat pentru Camera Deputaților în colegiul Suceava și-a exprimat convingerea că echipa PSD va merge la muncă în Parlament. „Am putere de muncă și nu mi-e somn”, a afirmat Donțu.

Întreaga manifestare a fost prezentată de artista de muzică populară, Margareta Clipa , care, spre final, a oferit un concert autentic celor prezenți.

 


Intră acum și în grupul de