Candidații PD-L Suceava și-au lansat campania electorală sub sloganul „Suceava pe mâini bune”


Intră acum și în grupul de

Sub sloganul „Suceava pe mâini bune”, pe esplanada din centrul municipiului Suceava,  PD-L Suceava a dat vineri startul campaniei electorale a celor 14 candidați suceveni în alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Președintele organizației, Gheorghe Flutur, a declarat că organizația este pregătită să câștige alegerile și a subliniat că este „un mare câștig” că scrutinul din acest an se desfășoară în sistem uninominal, adăugând totodată că aceast lucru înseamnă și o responsabilitate enormă pentru fiecare candidat. „Fiecare vot dat candidaților PD-L, este un vot dat echipei PD-L, care ne va da Guvernul și funcția de prim-ministru pentru Theodor Stolojan”, a spus Gheorghe Flutur.

La rândul său, primarul PD-L al municipiului Suceava, Ion Lungu, a precizat că pentru PD-L începe o nouă bătălie electorală. „Avem o șansă aproape unică în ultimii 18 ani, să avem toată puterea, și cea locală și cea centrală. Am convingerea că sucevenii vor alege candidații PD-L”, a spus Lungu.

Candidații PD-L Suceava și-au expus, pe rând, proiectele pe care doresc să le promoveze, printre care cele privind turismul, refacerea infrastructurii rutiere sau descentralizarea învățământului.

Fostul premier din Republica Moldova, Mircea Druc, care este candidat PD-L la un mandat de deputat în colegiul Siret, a declarat că este preocupat de dezvoltarea investițiilor în zona de frontieră și crearea unui holding transfrontalier, în parteneriat cu Ucraina și Republica Moldova, în domeniul agro-alimentar. El s-a plâns și de sistemul de pensii din România, arătând că știe „ce înseamnă să fii pensionar în țara noastră”.

Liderul  PD-L Suceava le-a cerut candidaților partidului să treacă la treabă și să obțină cât mai multe voturi. „Suflecați-vă mânecile și treceți la treabă. Explicați sucevenilor programul nostru, explicați de ce în județul Suceava trebuie să avem cei mai mulți parlamentari PD-L”, a cerut Gheorghe Flutur candidaților în alegerile parlamentare.

 


Intră acum și în grupul de