Cobrex Trans anunță oferte la biletele pentru cursele de Madrid și București pentru zboruri din luna iunie: 200 de euro dus-întors Suceava-Madrid și 90 de euro dus-întors Suceava-București


Intră acum și în grupul de

Cobrex Trans, compania aeriană care va inaugura, din 14 iunie, zboruri din Suceava spre Madrid și București, a anunțat oferte la biletele pentru aceste curse.

Astfel, pentru cursa de Madrid din zilele de 14, 18 și 21 iunie, prețul biletelor este de 200 de euro pentru zboruri dus-întors, și de 90 de euro pentru cursele de București, dus-întors, în aceleași zile.

În mod normal, prețul unui bilet pentru Madrid- Suceava este de 140 de euro, iar pentru Suceava-București de 60 de euro.

Din 14 iunie , compania Cobrex Trans va opera de la Suceava zboruri directe către Madrid în fiecare zi de luni și joi, după următorul orar:  Suceava  07:55 – Madrid (Barajas) 11:05, Madrid (Barajas) 12:05 – Suceava 16:55.

Totodată, compania va opera luni și joi curse București-Suceava și retur, cu plecare la ora 6:30 de pe București și aterizare la ora 7:25 pe Suceava, iar retur, plecare la ora 17:25 de pe Suceava cu aterizare la ora 18:20 la București.

Compania aeriană Cobrex a anunțat noi destinații în portofoliul său, respectiv Barcelona și Perugia.

Directorul Cobrex Trans, Constantin Apăvăloaie, a declarat pentru News Bucovina că pentru noile destinații vor fi făcute zboruri din București spre Perugia și retur, dar și din Perugia spre Barcelona și retur, fiind deja puse în vânzare bilete.

În ceea ce privește Suceava, din toamnă urmează să fie funcționale noi destinații, a spus Apăvăloaie.

 

Cobrex Trans, operator aerian român înființat în 1994  operează cu un avion Boeing 737-300 cu 148 de locuri și urmează să finalizeze procedura de leasing pentru un nou aparat Boeing necesar pentru back-up.

Compania este certificată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română să desfașoare operațiuni aeriene de transport pasageri și cargo în Europa, Orientul Mijlociu, dar și Africa.(T.B.)


Intră acum și în grupul de