O pacientă aflată pe o targă dintr-o ambulanță a fost rănită după ce autospeciala a intrat într-un autoturism pe o stradă din Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 66 de ani din Gura Humorului care era transportată, pe o targă, cu o ambulanță din Gura Humorului la Suceava, a fost rănită după ce ambulanța a intrat în spatele unui autoturism pe o stradă din Suceava.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri, șoferul unei ambulanțe, un bărbat de 41 ani, din oraşul Gura Humorului, a condus autospeciala pe Bld. Academician Vasile Grecu din Suceava, din direcţia Suceava spre Şcheia, iar din cauză că nu a păstrat distanţa în mers, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul care era condus de către un bărbat de 34 ani, din comuna Şcheia.

În urma accidentului o femeie de 66 ani, din oraşul Gura Humorului, pacientă transportată pe targa aflată în partea din spate a ambulanţei, a suferit leziuni.

 În acest caz șoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de