Handbal, Divizia A : Ca în urma dricului


Intră acum și în grupul de

> Universitatea II Suceava a pierdut sâmbătă, 24 – 29,  cu CSM Focșani 2007, într-un meci pe care l-au lăsat total la discreția oaspeților > Sucevenii au jucat 8 partide oficiale din care au strâns abia 4 puncte 
 

Handbaliștii divizionari A de la Universitatea II Suceava au pierdut acasă, în primul meci al returului I,  în fața echipei CSM Focșani 2007, cu 24 – 29. Au pierdut… mai mult decât meritat, atât timp cât au mișcat în teren la fel de vioi ca în urma dricului. N-au fost deloc în vervă nici Acatrinei, Brădățan și Zvanciuc, ajutoarele Universității care joacă și în Liga Națională, cei care au dat eficiență echipei la finalul turului, când Suceava a reușit două victorii. Pare însă că elevii lui Florin Leuciuc nu și-au dorit-o și pe a treia și au lăsat partida de sâmbătă la discreția focșănenilor.

Oaspeții au condus de la un capăt la celălalt al meciului, au marcat de peste tot, prin orice procedeu, pentru că sucevenii nu i-au deranjat mai deloc. Portarul Spridon a încasat gol după gol, ca și cum în poarta universitarilor nu stătea nimeni, astfel că prima repriză s-a terminat net în favoarea celor de la CSM Focșani, 11 – 17.

N-a sunat trezirea în echipa de handbal divizionară A a  Sucevei nici după pauză. Jucătorii locali n-au alergat, nu s-au apărat, au marcat cu greu, astfel că focșănenii și-au continuat  nestingheriți drumul spre victorie, aproape de finalul partidei ajungând să pună și 8 goluri diferență între ei și universitari. Aceștia din urmă au mai zvâcnit puțin și au reuși să încheie jocul la o diferență „onorabilă” de numai 5 goluri.

„N-au jucat, n-au reușit mai nimic. Au fost parcă surzi la toate indicațiile de pe margine și i-au lăsat pe adversari să facă tot ce au vrut. Nimic nu-i mai scuză însă pentru un astfel de joc după deja 8 partide oficiale. Ar fi trebuit să se vadă deja un progres, însă doar cele două victorii obținute până acum, prestația  în sine a fiecărui jucător, nu artă acest lucru”, a declarat profesorul Florin Leuciuc.

Universitatea II Suceava ocupă, cu 4 puncte,  locul 7 în serie, din 8 echipe, loc pe care l-a „cumpărat” parcă de la începutul campionatului. Sâmbăta viitoare, martiriul sucevenilor va continua la Vaslui…


Intră acum și în grupul de