Peste 15.000 de oameni au fost prezenți la cea mai mare demonstrație de muzică, lumini și artificii din cartierul Burdujeni al Sucevei


Intră acum și în grupul de

      Excepțional este cuvântul care ar putea cataloga modul în care s-a derulat sâmbătă seara, concertul în aer liber al celor mai în vogă două formații din România, la ora actuală, VOLTAJ și DJ Project. Evenimentul, organizat în cele mai mici detalii de candidatul PD-L la Camera Deputaților pe colegiul Suceava Est, Ioan Bălan, a avut loc pe o scenă foarte mare amplasată în fața sediului PD-L din cartierul Burdujeni al Sucevei, făcând posibilă în acest fel prezența la eveniment a peste 15.000 de persoane,din toate categoriile de vârstă. Demn de remarcat ar fi faptul că spectacolul nu s-a rezumat doar la muzică și la efectele de scenă complementare ci a avut multe alte surprize, cum ar fi tunuri de confetti pentru final și un spectacol de artificii. Formația VOLTAJ nu este la prima apariție pe scenele din Suceava însă de data aceasta liderul trupei, Călin Goia, a fost într-o „zi mare” făcând spectacol din toate punctele de vedere. Prietenia dintre Ioan Bălan și Goia a fost dată în vileag înaintea piesei „Știu” a formației, atunci când vocalistul de la Voltaj a spus-o răspicat că „Știu ..că Ioan Bălan va face treabă în Parlamentul României !!!”, îndemn pentru cei prezenți de a avea încredere în el pentru viitor.

    Evenimentul a fost organizat de asemenea manieră încât între recitalul celor de la DJ Project și celor de la Voltaj, pe scenă au putut urca actanții alegerilor parlamentare din 30 noiembrie și care fac parte din echipa de candidați ai PD-L Suceava. Aceștia au fost conduși pe scenă de liderul incontestabil al democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, președinte ales uninominal al Consiliului Județean Suceava. Intrarea în scenă a echipei democrat liberale s-a făcut pe ritmul imnului PD-L ocazie cu care simpatizanții PD-L aflați în Burdujeni au făcut din publicul prezent „o mare portocalie”. Interesantă a fost și modalitatea în care au fost prezentați liderii PD-L. Pentru Gheorghe Flutur prezentatotul a optat pentru „sufletul partidului”, la primarul Sucevei Ion Lungu s-a spus că este „cel mai iubit dintre suceveni”, Ioan Bălan a fost prezentat drept „un prosper om de afaceri, un politician de tip nou care vrea și poate să vă facă viața mai ușoară” iar pe candidatul la Senat pe același colegiu, Orest Onofrei, ca fiind „cel mai bun prefect al Sucevei”. Gheorghe Flutur le-a mulțumit burdujenenilor pentru voturile date la alegerile locale candidaților PD-L și i-a rugat „să mai facă un pas” pe 30 noiembrie și să aleagă parlamentarii democrat liberali pentru ca PD-L să formeze noul guvern iar Theodor Stolojan, căruia președintele CJ i-a spus „prietenul nostru” să ajungă prim-ministru.

Flutur a fructificat ocazia și a criticat Guvernul și i-a îndemnat pe oameni să voteze tandemul Ioan Bălan-Orest Onofrei pentru a cărui valoare a spus că el personal garantează. „Apelul meu de suflet este să dați un vot pentru oamenii din PD-L, să dați un vot pentru tânărul Ioan Bălan pentru care am venit în seara aceasta să garantez. Am venit și eu și primarul Lungu să garantăm pentru un tânăr dinamic. Vedeți ce a putut să facă astăzi aci. Va fi în stare să facă în colegiul lui și ca om politic pentru că este un om care nu calcă de două ori într-un sigur loc și care merită votul dumneavoastră. Vă cer de asemenea dragi suceveni un vot pentru Orest Onofrei un om de onoare, un om hotărât, un om  care poate să facă și va face din Suceava ceea ce trebuie”, a conchis Gheorghe Flutur. Primarul Sucevei, Ion Lungu a mulțumit la rândul său sucevenilor pentru votul de la locale și a ținut să le transmită celor prezenți că municipiul Suceava și cartierul Burdujeni „se află pe mâini bune”.
 
    Ioan Bălan și Orest Onofrei sucevenii cei mai aplaudați

       Fostul prefect Orest Onofrei s-a adresat publicului folosind în discursul său unele versuri din piesele celor de la Voltaj. „Eu vreau să vă spun de ce la Burdujeni PD-L și Voltaj. Pentru că pentru PD-L și mai ales pentru Ioan Bălan li s-a pus pata pe Burdujeni și li s-a pus pata pe Burdujeni pentru că noi dorim ca PD-L, Ioan Bălan și Burdujeniul să fie mai sus de locul doi. Eu sunt absolut convins că acest lucru se poate face pentru că nouă ne ajunge o secundă ca să știm ce să votăm însă nu ne ajunge o viață să facem ceea ce trebuie pentru noi. Primul pas l-am făcut. Eu și Ioan Bălan suntem pe poziția unu pe buletinele de vot. Pe 30 noiembrie prin votul dumneavoastră vrem să fim și pe locul întâi la rezultate”, a încheiat Orest Onofrei discursul.

Candidatul la Camera Deputaților, Ioan Bălan a ținut și el să elogieze echipa PD-L pentru modul cum s-a organizat și mai ales pentru încrederea pe care i-o acordă și să transmită oamenilor că nu îi va dezamăgi dacă îl vor vota. „Vă mulțumesc din suflet. Mulțumesc celor din echipa mea care astăzi sunt alături de  mine, mulțumesc pentru încrederea acordată și vreau să-i asigur că  nu-i voi dezamăgi la fel cum nu vă voi dezamăgi nici pe dumneavoastră cei care mă veți vota. Sunt un pic emoționat e normal văzând un număr așa de mare de oameni aici. Știu că nu mi se datorează mie în totalitate dar știu că peste patru ani numărul dumneavoastră va fi mai mare și mi se va datora mie”. Acestea au fost cuvintele cu care Ioan Bălan i-a cucerit pe cei prezenți
 


Intră acum și în grupul de