FOTO VIDEO Incendiu la o casă de locuit din Suceava. Intervenția a fost dificilă în condițiile în care flăcările erau propagate la acoperiș din garaj unde se aflau materiale combustibile între care multe tuburi de spray


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit, marți după amiaza,  cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD TIM pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în municipiul Suceava, pe strada Octavian Goga.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor de intervenție, ardea garajul casei de locuit, parte integrată din parterul locuinței (P+1+M), flăcările fiind propagate la acoperiș, cu pericolul de propagare la întreaga construcție și la proprietatea învecinată.

Dezvoltarea rapidă a flăcărilor a fost favorizată de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate în garaj, între care, mai multe tuburi de spray, precizează sursa citată.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de circa două ore și jumătate.

În incendiu au ars garajul, pe o suprafață de aproximativ 25 de metri pătrați, cu bunuri din interior, acoperișul casei, în proporție de 60%, izolația din vată minerală a acestuia, izolația din polistiren de pe fațada casei pe aproximativ 80 de metri pătrați și bunuri diverse depozitate în pod și s-au degradat tencuiala etajului, izolația exterioară a casei, planșeul mansardei, echipamente electrice și electrocasnice, bunuri de uz casnic, tâmplărie din PVC și altele.

Incendiul a izbucnit din interiorul garajului, iar cauza probabilă a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric neizolat corespunzător, arată ISU Suceava care menționează că prin intervenția lor, pompierii militari au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente, precum și proprietatea învecinată.(N.B.)

Foto-video ISU Suceava


Intră acum și în grupul de