Tânăr băut și fără permis, rănit grav după ce a intrat cu motocicleta într-un gard în Vadu Moldovei. Pasagerul de pe motocicletă, un copil de 14 ani, a fost și el rănit


Intră acum și în grupul de

Un tânăr băut și fără permis a fost rănit grav, duminică dimineața, după ce a intrat cu motocicleta în gardul unei case din Vadu Moldovei.

FOTO: Facebook Pompierii Câmpulungeni

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică, la  ora 00.40, în timp ce conducea motocicleta pe DN 2, pe raza localității Vadu Moldovei, un tânăr de 19 ani, din județul Iași, nu a adaptat viteza într-o curbă, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma impactului, conducătorul motocicletei a fost rănit grav, iar un copil de 14 ani, din comuna Vadu Moldovei, pasager pe motocicletă, a fost rănit ușor.

Cei doi au fost transportați cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma interogării bazei de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 19 ani, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul de către o persoană fără a deține permis de conducere” și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de