Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, la Marșul Absolvenților USV: Ne dorim ca marșul vostru să meargă și spre București și să cerem autostradă pentru Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat joi seară, la cea de-a doua ediție a evenimentului Marșul Absolvenților USV.

În cadrul festivității de absolvire a promoției 2018 de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, Gheorghe Flutur a ținut să-i felicite pe tinerii absolvenți ai universității sucevene și să le transmită urări de succes, subliniind faptul că acest eveniment important pentru ei are loc în anul Centenarului Marii Uniri.

Totodată, președintele CJ Suceava a felicitat conducerea USV pentru organizarea Marșului Absolvenților, menționând că își dorește foarte mult ca tinerii absolvenți să rămână și să își desfășoare activitatea profesională în Bucovina.

„Noi am deschis curse de avion nu ca să plecați, ci să plecați și să vă întoarceți, să vizităm lumea, să vină investitori încoace. Ne dorim ca marșul vostru să meargă și spre București și să cerem autostradă pentru Suceava, ne dorim ca marșul vostru să meargă spre Putna, pe 2 iulie, în pelerinaj, să îl comemorăm pe Marele Ștefan. Ne dorim ca marșul dumneavoastră să aducă investitori”, a spus Gheorghe Flutur.

El a precizat că deja au început să vină la Suceava investitori, inclusiv pe domeniul IT, și că o zonă se dezvoltă dacă știe să își pună în valoare inteligența, explicând că organizarea în această săptămână de către USV a celui de-al  XIX – lea Congres al Asociației Mondiale de Științe ale Educației reprezintă o notă de recunoaștere internațională pentru staff-ul de profesori suceveni.

„Îmi doresc să ne întâlnim pe piața muncii, să aveți motive să investiți aici, acasă, cât mai mulți dintre dumneavoastră”,  a mai spus președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

FOTO Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava a organizat, joi seara, „Marșul absolvenților USV”, o sărbătoare a tinereţii și a bucuriei cu și pentru cei care absolvă în acest an studiile universitare.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de