Alegeri parlamentare 2008 : Ioan Bălan susține perfomanța și implicarea tinerilor în viața școlii


Intră acum și în grupul de

Balul bobocilor 2008 al Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava a fost un foarte bun prilej pentru candidatul PD-L Suceava, pe colegiul 2, (care include și cartierul Burdujeni) Ioan Bălan, de a intra în contact cu elevii, cu profesorii, și mai ales să interacționeze cu aceștia și să identifice soluțiile la problemele pe care tânăra generație le întâmpină. Ioan Bălan a fost, de altfel și președintele juriului, care a stabilit cine este Miss și Mister 2008 al Liceului, juriu care i-a avut în componența sa pe primarul Sucevei, Ion Lungu, viceprimarul Lucian Harșovschi, și pe Ilie Duca, reprezentantul lui Orest Onofrei, candidatul PD-L la Senat pe colegiul Suceava.
Bălan ne-a declarat că se va implica foarte serios în perioada următoare în viața Liceului în sensul că va susține acțiunile tinerilor și va avea în vedere implicarea acestora în activitățile extra-școlare. „Vreau să cred că pentru Suceava este importantă dezvoltarea noii generații. Elevii care azi organizează balul bobocilor și cei care concurează pentru un titlu de miss sau mister, vor fi peste câțiva ani consilieri locali și posibili candidați la Parlamentul României. Ei trebuie încurajați să se implice în viața comunității din care provin. Elevii de azi vor fi cei care vor da tonul la viitoarele acțiuni de anvergură din Suceava”, a ținut să remarce Ioan Bălan.
 
Candidatul PD-L a premiat cu telefoane mobile de ultimă generație pe cei care s-au clasat pe primele trei locuri în concursul pentru desemnarea Miss și Mister 2008, dar a oferit și câte o masă la un restaurant din Suceava pentru ceilalți participanți la concurs, iar fetelor buchete de flori special realizate pentru acest eveniment. „Toți participanții la un eveniment de acest gen au atenția îndreptată exclusiv spre Regina și Regele balului. Dar toți cei care au concurat trebuie recompensați. Pentru mine personal au fost pe scenă 9 perechi, care au concurat. Din păcate doar una poate fi declarată câștigătoare, dar asta nu înseamnă că ceilalți nu merită felicitați și recompensați”, a mai spus Ioan.
 


Intră acum și în grupul de