Concursul interjudețean de matematică al Revistei Sinus, tot mai valoros


Intră acum și în grupul de

La Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul” Suceava, în perioada 7-8 noiembrie 2008, Inspectoratul Școlar al Județului Suceava, în colaborare cu Societatea Științifică „Cygnus” – centru UNESCO, Consiliul Județean Suceava, Consiliul Local Suceava și Primăria Suceava, a organizat cea de-a patra ediție a Concursului Interjudețean de Matematică al Revistei Sinus, competiție adresată elevilor din clasele IV-XII.

La concurs au participat 300 de elevi din județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Bacău și din municipiul București. Elevii suceveni au obținut 3 premii I, 5 premii II, 4 premii III și 73 de mențiuni.

Astfel, premiul I a fost obținut de Hlușneac Maria, clasa a IV-a, Școala nr. 3 Suceava, Bicsi Lucian, clasa a VI-a, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava și Dumitriu Florin, clasa a XII-a, Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava. „Este un concurs văzut tot mai bine de la an la an. Devine valoros și tot mai căutat. De exemplu Liceul Internațional de Matematică din București a solicitat să participe și a trimis 3 elevi”, a declarat Vasile Monacu, directorul Revistei Sinus.

 


Intră acum și în grupul de