Fotbal : Cupa Spaniei: Real Madrid, eliminată de modesta Real Union


Intră acum și în grupul de




Speranțele formației Real Madrid de a câștiga prima Cupă a Regelui din 1993 au fost spulberate de o victorie extraordinară obținută de formația din liga a treia Real Union, în baza golurilor înscrise în deplasare, în 16-imile competiției.

Real Union, care a câștigat Cupa Regelui de trei ori între 1918 și 1927, dar care acum joacă în aceeași divizie cu formația de rezerve a madrilenilor, a câștigat manșa tur cu scorul de 3-2 și părea că are o sarcină dificilă în meciul de pe Santiago Bernabeu. Totuși, au reușit să își mărească avantajul rapid prin golul lui Paul Abasolo.

Raul Gonzalez a replicat cu șase minute înainte de pauză, pentru ca Asier Salcedo să puncteze la scurt timp de la reluare.

Finalul a fost dramatic. Raul a marcat pentru a doua oară și Alberto Bueno a egalat scorul general la mijlocul reprizei secunde. Totul părea terminat pentru Real Union când Raul și-a definitivat hat-trick-ul, cu cinci minute înainte de final, însă chiar când meciul intra în prelungiri Eneko Romo a oferit oaspeților al treilea gol, ce le oferea avantajul golurilor marcate în deplasare. Scorul a rămas neschimbat, 4-3 (6-6 la general), iar Real Union s-a calificat în optimile Cupei Spaniei.

 


Intră acum și în grupul de