SUCEAVA atacă Bucureștiul


Intră acum și în grupul de

Fata cea mică a cunoscutei jurnaliste de la cotidianul CRAI NOU din Suceava, Daniela Beale, tânăra
 
Alexandra-Elena își încearcă zilele acestea norocul într-un concurs ce se desfășoară exclusiv pe internet. Este vorba despre un concurs care are ca  principal scop desemnarea unei viitoare „vedete de televiziune”.

Conform regulamentului „În prima etapă, candidatele vor trimite un CV și fotografii care să îi convingă pe cititorii acestui site  vdtonline.ro  că ar fi prezențe agreabile pe micul ecran. Pe baza voturilor publicului, va fi stabilită câștigătoarea săptămânii. Acestea vor intra în MAREA FINALÃ, care va stabili învingătoarea lunii.

După concursul de fotografii, cea mai votată din luna respectivă va fi invitată la proba video, iar dacă va demonstra că are într-adevăr aptitudini de prezentatoare, se va alătura echipei Antena 3”. Suceveanca Alexandra-Elena Beale ne-a mărturisit că își dorește „enorm” de mult să lucreze într-o televiziune și că votul prietenilor din Suceava și nu numai, va fi hotărâtor.

Pentru a vota cu Alexandra este suficient să accesați http://www.vdtonline.ro/Alexandra-Beale_1010297.html și să va dați cu părerea dacă merită sau nu. Echipa news-bucovina.ro a votat cu 5 stele.


Intră acum și în grupul de