Echipa CASt de la Universitatea „Ștefan cel Mare” s-a calificat în finala Concursul Internațional Global Management Challenge


Intră acum și în grupul de

Echipa Clubului Antreprenorial Studențesc (CASt) din Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava s-a calificat în finala națională a Concursului internațional Global Management Challenge, care va avea loc pe 19 noiembrie, la Hotelul ARO PALACE din Brașov. Echipa este formată din  Roxana Apetri, Ștefan Văculișteanu, Andrei Mareniuc, Marius Simion Toma și Nicolae Tănăsuc.

În a doua etapă a competiției s-au calificat  64 de echipe din cele 128 echipe concurente inițial și doar 8 vor concura în finala de la Brașov, respectiv echipa care s-a clasat pe locul I în grupa din care a făcut parte.

Cu o vechime de  27 de ani, concursul este considerat cea mai importantă competiție de management strategic din lume, care se adresează atât managerilor cât și studenților.
Caracteristica principala a competiției este faptul că participanții sunt puși să ia decizii atât strategice cât și operative în toate ariile de management ale companiei.

 


Intră acum și în grupul de